10 million dollar bounty in quiz 2

2021.12.09 11:09 tsjech 10 million dollar bounty in quiz 2

Ok, it's official, the person who gets the answer right of quiz 2 (https://www.reddit.com/HypixelSkyblock/comments/r9f9bk/skyblock_quiz_2_hard/?utm_medium=android_app&utm_source=share) Will be awarded 10 million dollars Some tips: the answer is concrete, it's not vague at all
All the items share the same gimmick (so not they all have a different ....)
It has nothing to do with textures
More hints are in my reactions to comments on the post
submitted by tsjech to HypixelSkyblock [link] [comments]


2021.12.09 11:09 candilandz If you dig podcasts, here is a great one from one of my favorites.

If you dig podcasts, here is a great one from one of my favorites. submitted by candilandz to Celiac [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Actual-Rub-5667 life bites tou in the ass

life bites tou in the ass submitted by Actual-Rub-5667 to WhitePeopleTwitter [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Ste19921992 StrikeX hires new Interim Chief Technical Officer to deliver TradeStrike roadmap

StrikeX hires new Interim Chief Technical Officer to deliver TradeStrike roadmap submitted by Ste19921992 to shitcoinmoonshots [link] [comments]


2021.12.09 11:09 alphoxthegreat ALBION ONLINE IN A NUTSHELL

ALBION ONLINE IN A NUTSHELL submitted by alphoxthegreat to albiononline [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Misbrukt Young Woman opens Mail

Young Woman opens Mail submitted by Misbrukt to HumanTippyTaps [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Consistent-Plenty865 Pic dump of the new nacelle arrangement and sleeker design plus the completed interior sections, last one for some time.

submitted by Consistent-Plenty865 to spaceengineers [link] [comments]


2021.12.09 11:09 ShortAlgo $BEEM Awaiting BUY signal now on BEEM with ultraalgo.com

$BEEM Awaiting BUY signal now on BEEM with ultraalgo.com submitted by ShortAlgo to UltraAlgo [link] [comments]


2021.12.09 11:09 SeijiWeiss Official Illustration for the 10th Episode of Garupa☆PICO Fever!

submitted by SeijiWeiss to BanGDream [link] [comments]


2021.12.09 11:09 quantumconfusion Disturbing....

Disturbing.... submitted by quantumconfusion to SanitySouthAfrica [link] [comments]


2021.12.09 11:09 dhannemon13 Tell me your (best or worst) story of when mengerjakan skripsi/TA/such.

I'll straight onto mine. In a nutshell gue technically bukan skripsian, tapi lebih ke tugas akhir (TA) implementasi alat, but it's the same anyway.
Judul tugas akhir gue dikasih oleh kampus dari Maret 2021, dan karena sistem kerjanya kelompok, gue kebagian sama seorang temen gue. Cuma berdua, yang dimana kebanyakan kelompok TA lainnya itu 3 orang. Dunno why either. Sampai seminar proposal yang dari buat dokumen proposal, spesifikasi, dan desain + skripsi Bab 1 - 3 yang dimana we nailed it on June 2021 that our advisors are kind-of happy of us and somehow we're kind of lucky karena penguji kami sebenarnya lebih oriented ke dokumen ketimbang dari alatnya, dan akhirnya berlanjut ke tahap implementasi.
.... Yet, we nailed it because, most of the work, I worked on it, like 95% of the whole damn thing; dokumen gue yang mikir kata2nya, proofreading, benerin format dan penulisannya dan segala tata letak tabel dan gambar, desain alatnya dari sketsa ke 3D sampai jadi bikin alatnya (yet, my father's actually a tinkerer either, a lot of help actually came from him either, and he actually got two orders from other teams to make things to them), seleksi komponennya yang dipake, programnya juga gue yang buat (kalo program emang bagian guesih yang gue ambil, to be frank kinda into this lol), in a nutshell, nyaris semuanya. Like, dari nol sampai saat ini gue mendekati jadwal pendaftaran seminar hasil saat ini.
My own concern is I gotta get the f outta of the campus as fast as I can no matter how, karena gue udah telat 1 semester dari seharusnya gue lulus, dan dengan total UKT gue yang udah bisa beli mobil bekas yang decent kalo dikumpulin. Sialnya sih gue tipikal manusia yang meskipun ada orang beban, ya gue bantuin aja, toh gue ajarin juga dikit2 masih lah ngerti, asalkan tujuan gue tercapai untuk kelarin itu tugas akhir cepet2. Dosbing gue seems aware of this, terlebih dosbing 2, and just keep us flow like the wind.
Sampai, H-8 hari pendaftaran sidang di periode bulan Desember ini. Ya paling enggak persiapan dokumen pendaftaran untuk seminar hasil udah kelar lah ya, at least on my part, video udah, skripsi gue dan semua dokumen dokumentasi alat tinggal minta cek dan revisi dari dosbing, pokok'e hampir siap sidang. Problem is, karena technically sidangnya ini untuk 1 tim, so I have to wait for his skripsi either.
Fyi either gue juga ngepush diri sendiri mampus untuk gak terlalu mepet sama waktu pendaftaran sidang (seminggu lebih full gue begadang + triple shot kopi susu untuk ngejer pengujian alatnya, dan kalo aja ada yang wondering "dari lo juga ngerjainnya mepet-mepet".... Yah, namanya implementasi alat, pernah liat komponen kebakar (yes, tipikal kebakar yang bisa jadi serious risk kejadian kebakaran rumah gede apinya) di depan muka lu ga pas pengujian dan lo harus nunggu komponennya lagi karena di domisili sendiri gak nemu barangnya dan harus mesen onlen) karena gue tau gak mungkin gue ngepush dosbing buat koreksi cepet2. Kedapetannya masih H-8 gue pikir, technically cukup lah untuk waktu revisi.
And fyi, buat alatnya lumayan nguras duit, jadi pembagian dananya kami sempat sepakat yang awalnya dari 50:50, jadi lah 70:30 apa 65:35 gitu lupa, yang gedenya ofc di dia. Yakali gue udah kerja banyak tapi gue juga yang nimbun banyak.
H-8 sampe H-4 waktu pendaftaran, gue chat doi gimana progress skripsinya, gak dibales. Gue tau dibaca doang (gue matiin centang biru) karena doi juga baca grup tim-dosbing kelompok gue. Ampe H-3 waktu daftar gue gedeg ini gak direspon, gue akhirnya ngomong ke dosbing 2 gimana solusinya karena gak ada respon. Welp, karena gue ngomong itu jadi dosbing 2 gue langsung PC doi. Abis itu, doi, pada akhirnya, bales chat gue. Balesannya apa?
"Jujur sih, gak ngerti ngerjain skripsinya gimana, mau minta tolong sama lo gak enakan karena udah gue semua yang ngerjain"
Lah, bajingan. Perasaan campur aduk antara kesel mampus sama bingung udah H-3 PENDAFTARAN BANGSAT DAN LO GAK NGOMONG KE GUE KALO PROGRESS LU NGAMBANG AJA GAK KEMANA-MANA.
Gue udah wanti-wanti berulang kali ampe mampus selama berbulan-bulan ini kalo bingung udah tinggal ngomong aja gausah sungkan, kalo gabisa yaudah lemme work on it, bagian gue kelar juga gue bisa bantu lah paling enggak (lah gue juga yang ngerjain lagian). Gue cuma mau lulus dan gak mau keluar duit untuk UKT lagi hanya karena telat daftar sidang, itu aja.
Unfortunately, gue orangnya susah banget untuk marah ke orangnya langsung, entah, emang dari dulu gabisa marah juga orangnya gue, gue chat dia, oh obviously neges untuk indirectly CEPETAN KELARIN BANGSAD, gue juga to be fair ada juga simpati ke dia gimana gak ngertinya. Mungkin emang dari rant gue di atas ini tipikal temen setim yang bisa dibilang terlaknad, but I saw worse on another team, that ada temen gue udah keluar duit kepala 2 dan anggota tim lainnya, boro2 bayar, nanya soal dana aja kagak, kerja juga yang temen gue yang banyak keluar duitnya ini yang dominan kerja.
Tapi, paling enggak lah ya.... Astaga.... Dalam 4 hari itu loh padahal dia bisa aja bilang "I can't, help me plz", dalam 4 hari itu pada akhirnya gue bisa nongki/badminton/billiard dengan tenang (well, no, tetep aja gak tenang amat sih karena gak ada respon) karena tinggal nunggu, kalo aja dia ngomong dari awal ASLI DEH GUE BANTUIN AMPE KELAR JUGA GAPAPA, YANG PENTING GUE LULUS DAN KELARNYA KERJA AJA. I am well aware that some people gak enaknya juga sampe kek gitu, gue personally orangnya gak enakan juga ke orang kalo minta tolong soal urusan gitu, apalagi karena juga gue 95% yang ngerjain kan. Ini bukannya apa, gue ampe mampus ngejer semua persyaratan sidang itu supaya gak begitu mepet amat dan tinggal nunggu skripsi dan jurnal punya dia, lah taunya gitu, pride-nya dengan gak nanya yang juga ngerugiin diri sendiri kok malah ikutan ngerugiin orang lain.
Sampai tulisan ini ditulis pun gue sempet nanya lagi ke doi gimana progressnya pas gue liat persis dia lagi online di WA, eh langsung ilang tulisan online-nya. Paling besok lagi gue coba, dan obviously dosbing juga gue update gimana dia.
After all of that, mungkin kalian mikir "kok bisa aja lo kayak gitu diperdaya orang" or such.. Hey, I have no choice. Either finish this while burning the shit of myself and my brain, or repeat it on another semester. Either, he already paid the 50% (karena sebelumnya bagi2nya 50:50) of the total bakar duitnya untuk alat itu. UKT mahal, keluarga gue kismin, gue butuh cari kerja juga.
------------------------ The rant ends here.
Now, lemme know of what's yours?
submitted by dhannemon13 to indonesia [link] [comments]


2021.12.09 11:09 AutoNewspaperAdmin [World] - China committed genocide against Uyghurs, independent tribunal rules | BBC

[World] - China committed genocide against Uyghurs, independent tribunal rules | BBC submitted by AutoNewspaperAdmin to AutoNewspaper [link] [comments]


2021.12.09 11:09 somebody-orsomebody My friend at school scribbled my waves in circular motion, will it be ez to get it back

submitted by somebody-orsomebody to 360Waves [link] [comments]


2021.12.09 11:09 -en- @Reuters: Polish PM tells Germany's Scholz not to 'give in' over Nord Stream 2 https://t.co/9pcwE0ayWm https://t.co/HcAuwWvY9y

@Reuters: Polish PM tells Germany's Scholz not to 'give in' over Nord Stream 2 https://t.co/9pcwE0ayWm https://t.co/HcAuwWvY9y submitted by -en- to newsbotbot [link] [comments]


2021.12.09 11:09 adhd-brain I’m so ready to be done

I’m so ready to be done submitted by adhd-brain to TeenMomOGandTeenMom2 [link] [comments]


2021.12.09 11:09 smashtilDawn The Holiday Spirit

The Holiday Spirit
https://preview.redd.it/wx9jstlayi481.jpg?width=2177&format=pjpg&auto=webp&s=cc0b084cdbd604aa2389f96b5cd82b051300bd05
submitted by smashtilDawn to Higurashinonakakoroni [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Osirisavior How the Boom! Studios comics should handle The Zeo Gold Ranger.

Now Zeo is a long way away. We're barely in what is basically S3 from the show. Mabye in 3 - 5 years we'd have Zeo.
I haven't watched Zeo since it aired, when I was 4/5, but from what I remember the original Gold Ranger was Trey. A 3-n-1 person, basically.
Jason had to give back the Gold Ranger power because it was too much for one person to handle.
My solution is to have the Gold Ranger power be split among three Rangers that when morph combine into one.
The Rangers being Billy, Matt, and Skull.
Jason should continue being the Red Omega Ranger.
Billy should have been the Gold Ranger in the Show.
Matt will probably loose the Green Ranger powers at some point before Zeo.
Skull would make a great Ranger. At least Skull from the comics.
submitted by Osirisavior to powerrangers [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Hassaan18 "Dear Top Gear UK..."

submitted by Hassaan18 to thegrandtour [link] [comments]


2021.12.09 11:09 SRFBot Frühere Auffrischungsimpfung: Das sagt der Impfkommission-Chef

Frühere Auffrischungsimpfung: Das sagt der Impfkommission-Chef submitted by SRFBot to SRuF [link] [comments]


2021.12.09 11:09 JimmyMcGillicuddy Grinch

Grinch submitted by JimmyMcGillicuddy to HeroForgeMinis [link] [comments]


2021.12.09 11:09 evaldez14 REPORT: Parents Ask For Minnesota School District Documents Containing CRT Keywords, What They Received Appears To Be Unreadable

REPORT: Parents Ask For Minnesota School District Documents Containing CRT Keywords, What They Received Appears To Be Unreadable submitted by evaldez14 to Republican [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Sixstringerman Monitor for m1 mac mini

Hey! Few months ago I bought a new mac mini with m1. I was a bit on a budget so i bought a cheap 1080p samsung monitor to go with it. The colors and viewing angles are great resolution is okay but the display flickers when certain tints and colours are displayed. It’s hard to see at first but once you notice it you cannot unsee it. So i’m looking for something new. My budget’s is a little higher now. I’d love to step up the resolution but do not need 4k. 1440p is fine. I’d love it to look good though. Most monitors look so windows-ish. I’d love it if apple made a imac m1 kinda looking display but they don’t so does any one has an idea for me?
submitted by Sixstringerman to mac [link] [comments]


2021.12.09 11:09 neverusedidk 🔮Conversation Style Reading🔮

Hey! My name is Allison and I’m a professional tarot card reader with lots of experience and consistently good reviews. Today I’m offering conversation styled readings.
The time is takes to reply is NOT included in the allotted time.
20 minutes - $15
30 minutes - $20
1 hour - $45
Check out my reviews! - https://www.reddit.com/useneverusedidk/comments/hbyg5k/please_use_this_to_leave_a_review_for_my_tarot/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
submitted by neverusedidk to Readingsrus [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Bowds213 These 2 songs are amazing

These 2 songs are amazing submitted by Bowds213 to JuiceWRLD [link] [comments]


2021.12.09 11:09 Distorted_Bit Sub 10L case that can handle 5950x?

Hi, I recently completed my 5950x Dan A4 build. I'm happy with it as for my use case it's fine but under OCCT and Aida64 it hits 90c and throttles in less than 3 to 5 minutes. Surprisingly cinebench r23 barely pushes above 85c/3.8Ghz.
I'm thinking of changing the case and cooler because 5950x is such a great chip it'd be a shame to cripple it. Is sub 10L cases is a pipe dream for 5950x? Is there any case that I could use that won't throttle the chip and a case that is available for purchase.
I was looking into FormD T1, it seems like it'll be able to handle it and has better GPU support while only being slightly larger than Dan A4, but it's not available for buying.
Total sffpc noob so I'd appreciate your recommendations.
3 slot gpu support would be nice to have. If not sub 10L what's the smallest case that make sense?
submitted by Distorted_Bit to sffpc [link] [comments]


http://kovcheg-centr.ru